Varmepumper & Solceller - Energy-Le2.com - Tlf 29258566

Tlf. +45 29258566

Title
Gå til indhold
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Varmepumper og Solceller

EN RIGTIG GOD FORRETNING ISÆR MED DE HISTORISKE 2022 HØJE ENERGIPRISER / EL-PRISER

Varmepumper især sammen med Solceller er en god løsning til dig, der ønsker at opnå store besparelser på elregningen og samtidig gøre noget godt for miljøet. Anlægget danner elektricitet til dit hjem ved at optage solenergi fra sollyset. Jo stærkere lyset er, jo mere energi kan solcellerne optage og omdanne til elektricitet.
Opvarmningen med et tilhørende varmepumpe anlæg giver besparelse på op til 4,5 gange på el- regningen ( i stedet for almindelige el-radiatorer ) og en oftest meget stor besparelse i stedet for gas og olie som opvarmning især her 2022 med de historisk høje energipriser. Solcelleanlægget er også Ideel til el-bil opladning – Vi leverer også batteripakker.

 • DRØMMER DU OM KRAFTIF REDUKTION I ERNERGI OMKOSTNINGER I DIN BOLIG.:
 • EN VARMEPUMPE EVT: KOMPINERET MED ET SOLCELLEANLÆG ?
 • KONTAKT OS FOR EN SNAK
 • ELLER UFORPLIGTENDE TILBUD
 • BLIV KONTAKTET
       


 • Mitsubishi LN25 Hero A+++. Er lige på nuværende et godt bud på en FANTASTISK varmepumpe. (Yderligere info her)
 • Vi giver danmarks mest fornuftige og professionelle rådgivning på varmepumper.
 • Beregning af rentabilitet på varmepumper, og på solcelleanlæg.
 • Montering af varmepumper og solcelleranlæg.
 • Servicering af varmepumper, check af varmepumpens effektivitet.
 • Lokal god pris, og lokal service og rapport levering.
 • Normalt inden for 1-2 arbejdsdageKontakt oplysninger til energistyrelsen er www.ens.dk og tlf. 33926700RIGTIG GODE GRUNDE TIL AT FÅ ET SOLCELLEANLÆG, EN VARMEPUMPE

• Sparer klimaet for CO₂
• Spar penge på elregningen.
• Mulighed for salg af overskudsstrøm ved solceller.
• Opnå en værdistigning af din bolig.
• Opnå bedre energimærkning ved salg af boligen.
• Spar penge på elregningen ved en varmepumpe.
• Mulighed for salg af overskudsstrøm ved solceller.
• Opnå en værdistigning af din bolig – bla. Ved udførelse af et lovpligtig energimærke
  ved salg, eller som vi også tilbyder et beregnet energimærke på en platform godkendt
 af energistyrelsen som er kladden til et lovpligtig energimærke, et kladde-energimærke
 som viser ejendommens energiforbrug eks. nuværende energiforbrug og med de
 besparelse forslag som eks. varmepumper og solceller giver, og oftest et helt andet
 lavt energiforbrug i boligen til opvarmning, og hermed oftest giver dette anledning til
 en væsentlig værdistigning af din bolig.
• Opnå bedre energimærkning ved salg af boligen.Lang levetid på de gode mærker solcelleanlæg og varmepumper især fra Boss, Panasonic, Mitsubishi og flere andre gode mærker, - dog anbefaler vi ikke, ej heller forhandler flere navngivende modeller inden for varmepumper og solceller, da vi ikke kan fremskaffe, eller ikke har et godkendt EU kvalitet mærke med forødende dokumentation for kvalitet og levetid.
VIDEN OM SOLCELLEANLÆG OG VARMEPUMPER

Der findes forskellige størrelser solcelleanlæg. I Danmark er 6 kW solcelleanlæg den mest almindelige størrelse. Dette anlæg vil dække det årlige elforbrug for en gennemsnitlig husstand med to voksne og to børn. Prisen på et solcelleanlæg vil variere alt efter bl.a. størrelse, kompleksitet, og den ønskede strøm-produktion fra taget.
   
Der findes forskellige størrelser varmepumper, oftest er luft til luft varmepumper på ca. 4,5 op til ca.6 SCOP værdi og Luft til vand ( vandbårent gulvvarmeanlæg eller tilsluttet et radiator anlæg ) på ca. fra 7 KW og op efter.  Et anlægs effekt / størrelse skal beregnes på den enkelte bolig til at dække det årlige energiforbrug for en gennemsnitlig husstand med to voksne og to børn. Prisen på et varmepumpeanlæg vil variere alt efter bl.a. størrelse, kompleksitet / boligens energibehov.
Sådan samarbejder vi med dig vedr. solcelleanlæg

Indledende telefonmøde med overslagspris – Vi gennemgår sammen dine ønsker, tanker og ideer på et indledende telefonmøde. Her bliver du spurgt ind til dit nuværende energiforbrug og ønsker til fremtidigt forbrug. Ligeledes spørger vi ind til om din ejendom er velegnet til solceller, er der skygge påvirkninger eller andre forhold som vi skal tage hensyn til? Hvordan ligger tagflader og hvilken type tag er der på din ejendom? Vi oplyser en overslagspris på projektet ud fra erfaring og knowhow.  

Besøg af erfaren solcellekonsulent – Hvis du herefter ønsker at arbejde videre med projektet, så sender vi en erfaren solcellekonsulent forbi og gennemgår alle praktiske detaljer.  

Du modtager skriftligt tilbud – Efter ca. 7 arbejdsdage modtager du et tilbud fra os med en oversigts tegning med bygning set fra de sider, hvor solcellerne skal opsættes. Du modtager også en vejledende EU solcelle/batterirapport, som beskriver anlæggets nøjagtige placering, orientering, produktionsestimat samt en oversigt over antallet af dage med fyldt/afladt batteri på mdr. basis.

Solcelleanlæg i drift – Hvis du herefter beslutter dig for at købe et solcelleanlæg hos os,  så accepterer du tilbuddet på mail. Normalt går der 6-8 uger fra du har besluttet dig omkring køb til det færdige solcelleanlæg er i drift og producerer strøm til glæde for miljøet og din pengepung.
ERFARING OG EKSPERTISE

Vi er specialiseret i pakkeløsninger på varmepumper og solcelleanlæg og har mere end 10 års erfaring på opsætning af varmepumper og solcelleanlæg og mere end 20 års erfaring som ISO-certificeret beskikket energikonsulent fra Energistyrelsen. Vi hjælper vores kunder med at finde det anlæg, der passer til dine behov og med ansøgninger bla. til energistyrelsen. Når du er registeret bla. vedr. et solcelleanlæg hos Energistyrelsen, vil du blive afregnet time for time og du får penge for den overproduktion af el, som du sender tilbage på el-nettet.

Vi garanterer godt håndværk, faglig ekspertise og den bedste kvalitet på alle elementer i dit nye solcelleanlæg og eller varmepumpeanlæg. Vi garanterer korrekt udførelse af energimærker efter gældende regler fra Energistyrelsen ved salg af ejendommen, og vi tilbyder også et kladde-energimærke som kan danne grundlag for kloge energiforbedringer i jeres bolig ikke mindst rådgivning omkring varmepumper.  Det er meget vigtig og afgørende for en virksom fornuftig investering i varmepumper, at boligen er klar til opsætning af luft til luft varmepumper eller vandbårent anlæg som Luft til vand varmepumper. Det er oftest IKKE fornuftigt bare at opsætte varmepumper i dårligt isoleret boliger, eller ved bare ved ældre vandbårent anlæg at tilslutte luft til vand varmepumper, OGSÅ derfor er det så vittigt at efter Energistyrelsen anbefalinger at få udført et energimærke, eller tilsvarende en energiberegning på jeres bolig og et beregnet anlæg hertil med evt. de nødvendige energiforbedringer i jeres bolig for at få optimal energibesparende udnyttelse af tilført / opsat, fornuftige beregnet efter Energistyrelsen beregningsplatform, energibesparende varmepumper i jeres bolig.

Energy.Le2 har over 20 år erfaring som beskikket Energikonsulent både på alm. ejendomme og også godkendt til store ejendomme eks. banker og kontorbygninger på over 500 m2. Vi har gennem åerne fået stor erfaring med varmepumper, bla. vi servicere og opsætte varmepumper selv i det omfang vi har mulighed for det, ellers samarbejder vi med de dygtige og korrekt certificeret varmepumpe firmaer.

EnergiLeg har et stort produktsortiment i kvalitets solceller, vindmøller og invertere, og vi har desuden udviklet en serie af egne produkter, hvor vedvarende energi er den centrale del i det færdige produkt.
EnergiLeg anvender de nyeste 3D tegne- og konstruktions programmer fra Autodesk til løsning af vores projekter. Det gør at vi er i stand til at kommunikere omkring tekniske detaljer med vores kunder og samarbejdspartnere på højt fagligt niveau – både nationalt og internationalt.
Priser og pakkeløsninger er ikke slået op på vores hjemmeside, fordi vi altid kigger grundigt på dit behov og din situation – dit hus, din bolig og beregner og rådgiver herudfra - alt andet er I vores optik useriøst i så stor en beslutningsproces.
Faktorer som spiller ind ved solcelleanlæg

Strømforbrug – Ikke to husstande er ens når det glæder strømforbrug! Antallet af personer i husstanden, opvarmningsform til varme og brugsvand samt transportmiddel, som el-bilen, har indflydelse på optimale dimensioner af et solcelleanlæg til nutidens bolig.  
Fremtidssikring – En Investering i et solcelleanlæg kan være en dyr løsning for mange og anlægget skal holde i mange år, og måske skal boligen også fremtidssikres med nye energiløsninger, som for eksempel konvertering fra olie eller gas til varmepumpe eller du har planer om en elbil.

 
LIDT INFO OM SOLCELLEANLÆG

Pris og kvalitet hænger sammen.


Er du på udkig efter det billigste solcelleanlæg skal du ikke handle hos os.  Vi har +15 års erfaring med dimensionering og opsætning af solcelleanlæg, og vi arbejder udelukkende med anerkendte brands som f.eks. LG, Bosch, KOSTAL, SMA og FRONIUS. God kvalitet og tilfredse kunder betaler sig ofte i længden.
Der findes forskellige størrelser anlæg. I Danmark er 6 kW solcelleanlæg den mest almindelige størrelse. Dette anlæg vil dække det årlige elforbrug for en gennemsnitlig husstand med to voksne og to børn. Prisen på et solcelleanlæg vil variere alt efter bl.a. størrelse, kompleksitet, og den ønskede strøm-produktion fra taget.

Nutidens solceller forventes at kunne producere strøm i minimum 25 år, hvilket de fleste seriøse solcelleproducenter garanterer – ofte ligger tilbagebetalingstiden på 8 til 10år, hvis du selv forbruger alt den produceret strøm.
Energy-Le2.com
CVR-nr. 36084596
Tlf. +45 29258566

Tilbage til indhold