Servicering af varmepumper - Energy-Le2.com - Tlf 29258566

Tlf. +45 29258566

Title
Gå til indhold
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Husk check af din varmepumpe før højsæsonen starter.

  • En kvalitet luft til luft varmepumpe som eks. Mitsubishi eller Panasonic der er opsat af en dygtig og ansvarlig kvalitets bevidst håndværker køre normalt upåklagelig uden problemer i ca. 12 til 15 år.
  • Service aftaler på typisk 1200 kr. til 1500 kr. om året skulle ikke være nødvendigt.
  • Gratis check på de varmepumper vi har sat op - ca. hver andet år når vi er alligevel i nabolaget.
  • Lokalt har vi oftest de billigste priser på opsætning, levering af kvalitets varmepumper. Vores kunder har oftest den bedste forretning på deres varmepumper fordi vores kunder ikke skal betale varmepumpen 2 gange ved også service kontrakter som erfaringsmæssig er helt unødvendig, - når en kvalitets varmepumpe er opsat korrekt og håndværksmæssig pænt arbejde med tætte rørsamlinger.  
  • Er der noget galt med din varmepumpe må jeg henvise til den leverandør garanti du evt. har og den kan du så benytte dig af. Er der en kritisk fejl på din varmepumpe og du ingen leverandør garanti har, kan jeg tilbyde på timeløn at udbedre og servicere din varmepumpe. Oftest er det mindre end 1500 kr. inkl. moms at rette en alvorlig fejl som eller ville havde kostet mange mange tussende kr. i lavere ydeevne og hermed højere elforbrug.
  • Udfyld formularen på denne side - og vi tager kontakt til dem.   

Energy-Le2.com
CVR-nr. 36084596
Tlf. +45 29258566

Tilbage til indhold